Wanda de Keijzer

Al ruim 15 jaar heeft Wanda een praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel: Brains In Balance. Wanda is een bevlogen therapeut die dagelijks werkt met Brain Stimulating Method-De Jong®.

Tien jaar geleden stopte Mw. De Jong-Koudstaal, grondlegster van deze fantastische methode, met het geven van les aan het Institute Brain Stimulating Method IBSM). Samen met andere docenten heeft Wanda de lessen voortgezet en doceert nog steeds met veel plezier.

Wanda past Brain Stimulating Method met name toe op kinderen, een persoonlijke keuze want met de methode zijn in principe alle leeftijden te behandelen. Wanda is makkelijk toegankelijk en lief. En altijd op zoek naar de kracht van het kind.

Het doel van Kids In Balance, onderdeel van Brains in Balance, is dat kinderen weer blij, energiek, zorgeloos en vol zelfvertrouwen kunnen groeien. Thuis en op school. Dat zij zich natuurlijk kunnen ontwikkelen. Weerbaar en wendbaar zijn in de maatschappij zonder hun eigenheid te verliezen. Zonder medicatie, maar door gebruik te maken van hun eigen kracht.

Wanda heeft in totaal al 25 jaar ervaring in het behandelen van kinderen. De laatste ruim 15 jaar combineert zij dit met Brain Stimulating Method-De Jong®, Integrated Therapy en leefstijl geneeskunde.

Ook volwassenen kunnen bij Wanda terecht. Wanda behandelt met name volwassenen die lichamelijke klachten hebben waar geen medische oorzaak voor te vinden is. Of volwassenen met leefstijl gerelateerde ziekten die zich weer gezond en vitaal willen voelen.

Wanda is licentiehoudend lid van de Beroepsvereniging van BSM-De Jong® Therapeuten (BBT) en de VBAG waardoor, afhankelijk van de zorgverzekering en het aanvullende pakket van de cliënt, behandelingen voor vergoeding in aanmerking kunnen komen.

Tevens is Wanda SKJ geregistreerd waardoor behandeling aan jeugdigen met een PGB mogelijk is.

Tip een bekende

Tip een bekende