Felicia Kleine

Wat is in het leven echt belangrijk?
Waar gaat het om?

Uiteindelijk wil iedereen gelukkig zijn lijkt mij, maar wat is er nodig om dit geluk te bereiken?
Dat zal misschien voor een ieder anders voelen, maar we beseffen ons allen dat gezondheid -in de meest brede zin van het woord- een heel belangrijk goed is en niet altijd vanzelfsprekend.

Er zijn momenten geweest in mijn leven dat ik de onmacht voelde als moeder omdat onze zoon op heel veel vlakken niet lekker in zijn vel zat en niet goed kon functioneren, zowel thuis als op school.
De vinger kon ik er niet op leggen, en hoeveel disciplines ik ook bezocht had, er veranderde weinig. Mijn moederhart wíst dat het anders kon.

Heel dankbaar ben ik dat ik een aantal jaar geleden in aanraking ben gekomen met Brain Stimulating Method.
De behandelingen en inzet van de BSM Therapeut hebben de gemoedstoestand van onze zoon verbeterd, zijn lichamelijke en cognitieve problemen verholpen en het leven van onze zoon én ons gezin positief veranderd.

De keuze om de opleiding tot Brain Stimulating Method Therapeut te gaan volgen was daarna voor mij gauw gemaakt. Hoe mooi is het om het lichaam te kunnen beïnvloeden zonder symptoombestrijding, maar door juist te werken aan de kracht van de uitrijping en het zelf herstellend vermogen van een mensenlichaam?

Mijn naam is Felicia Kleine, ik ben moeder van drie prachtige kinderen, woon in het mooie Westerbork en ik kijk er naar uit om in 2024 een eigen Brain Stimulating Method praktijk te kunnen gaan starten en heel veel kinderen en volwassenen te mogen gaan helpen, behandelen en begeleiden via deze indrukwekkende Methode!

Tip een bekende

Tip een bekende