Liesbeth Rijsdijk

Het was in de loop van de jaren 90 dat ik in aanraking kwam met BSM-De Jong®. Dit omdat 2 van onze kinderen destijds als zijnde dyslectisch getest werden. We zagen al in een korte tijd veel verandering in hun problemen tijdens het leren. Er veranderde echter ook veel in hun lichamelijk functioneren naast het probleem waarvoor we aan het werk waren.
Uit nieuwsgierigheid ben ik kort daarna gestart met de opleiding en heb de denklijn nooit meer losgelaten. Sinds die tijd heeft de denk- en handelwijze van Brain Stimulating Method al heel veel hulpvragen in mijn praktijk – en daarbuiten – op een mooie manier doen verhelpen .

Kleinere en grote(re) problemen kunnen ondersteund en verholpen worden op een heel natuurlijke manier. Middels, uit de neurologische kennis voortgekomen, beweegoefeningen en voedings- en/of supplementadviezen.

Om deze mooie en unieke kennis in de toekomst bereikbaar te houden voor hen die hiermee geholpen kunnen worden, is mijn naam sinds 2017, in de vorm van voorzitter, verbonden aan Stichting IBSM, ons opleidingsinstituut. Sinds 2021 is mijn naam tevens verbonden aan onze opleiding als docente BSM Visie. Met een fijn en gemotiveerd team zijn we hard aan het werk om weer een groep nieuwe therapeutes op te leiden.

Wat geniet ik van mijn dagelijkse praktijk waarin ik vele soorten hulpvragen krijg en waarbij ook ik steeds weer onder de indruk ben van de behaalde resultaten. Er komen cliënten die al meerdere -ook reguliere- hulpverleners bezocht hebben en die hun hoop vestigen op BSM-De Jong®. Hoe bijzonder te mogen ervaren dat er dan inderdaad resultaat komt! Heel vaak geef ik mijn cliënten aan net zo te genieten van de behaalde resultaten als zij zelf doen!

BSM-De Jong® therapeute: een heel zinvol en prachtig beroep! Voor mij is het een van mijn passies en, zoals een vriend mij laatst aangaf,: het affectieve salaris is niet in woorden te omvatten.

Tip een bekende

Tip een bekende