Monique Nijssen

BSM-De Jong®: De Verrijking

Mijn 2e kind werd in 1999 geboren en had heel veel last van krampen, buikpijn en slapeloze nachten.
Tijdens mijn zoektocht naar hulp kwam ik via een natuurgeneeskundige en osteopaat terecht bij een Brain Stimulating Method Therapeut die, net als ik, ook logopedist was. We zijn gaan oefenen en mijn dochter knapte enorm op.
Dolenthousiast ben ik toen ook begonnen aan de opleiding tot BSM-De Jong therapeut. Mijn eigen kinderen waren de eersten op wie ik de BSM heb toegepast.

Zoveel geleerd van de embryologie, anatomie, fysiologie en neurologie van het lichaam. De invloed van zwangerschap, geboorte, ontwikkeling en stimulatie en emoties. Zo ingewikkeld en ook tegelijkertijd ook zo logisch.
Gelinkt aan de kennis van de BSM-De Jong ben ik blijven studeren en heb ik zo steeds meer verdiepende kennis opgedaan.

Sinds 2005 pas ik al deze kennis toe in begeleiding en behandeling van kinderen en ouders / volwassenen binnen mijn eigen praktijk. Verbazingwekkende resultaten maken dat ik denk dat veel meer mensen deze opleiding bij het IBSM zouden moeten gaan volgen.

Het “puzzelen” wat ik bij BSM-De Jong heb geleerd speelt een grote rol bij het beantwoorden van de hulpvraag van een cliënt, zo breed mogelijk bekeken. Deze kennis heeft mijn kijk voor altijd veranderd en zorgt ervoor dat ik nieuwsgierig en leergierig blijf.

Tip een bekende

Tip een bekende