Burn Out

Vol enthousiasme heb ik de afgelopen jaren “gehuppeld” van hot naar her. Kinderen naar school, speel afspraakjes, zwemles, judo, boodschappen, huishouden, koken, kunst maken, exposeren en een eigen bedrijf opzetten… O ja ook nog netwerken.

Enthousiast en trots deden we alles zelf voor ons bedrijf, we vonden het leuk en genoten er van. Maar het is er toch in geslopen, kinderen vaak wakker dus weinig slaap, veel diversiteit, kleine- en grote zorgen, het stapelde zich op.

Het enthousiaste “gehuppel” veranderde, zonder dat ik het besefte, in “ren-, spring- en vliegwerk”. Bijna alles werd aan de kant geschoven voor het bedrijf, zelfs mijn eigen gevoel. Mijn eigen “ik” moest wachten. En toen opeens uit het “niets”, BOEM!!! Klaar, het was op!

Totaal OPGEBRAND. Maar wat dan? Het geluk had ik dat via mijn zus ik BSM-De Jong kende. Gelijk heb ik gebeld en na een verhelderend, opluchtend en zeer fijn telefoongesprek wist ik zeker dat BSM-De Jong mij verder kon helpen. Dankzij ‘mijn’ BSM therapeut, haar positieve hulp en de ruimte en tijd die ik van familie en vrienden krijg, kan ik me steeds weer meer “mezelf” voelen. Ik ben er bijna!

Tip een bekende

Tip een bekende