Leesprobleem

“Voor ons gaat BSM verder waar het reguliere circuit stopt”. Er worden geen stempels gedrukt waar je het als ouder dan maar mee moet doen, maar gekeken naar de oorzaken van het probleem.

Onze zoon had grote problemen met lezen. Eerst bezochten we een logopediste. We moesten vooral veel lezen, meters maken. Maar dat was nou net het probleem, dat lukte niet. Progressie bleef uit en zoon gefrustreerd. Toen zijn we naar een BSM therapeut gegaan. Daar werd het probleem eerst goed in kaart gebracht en kreeg mijn zoon oefeningen ter verbetering van de informatie verwerking in de hersenen. En dat werkte echt.

Wij hebben het gevoel dat de BSM therapeut echt naar de oorzaak van de problematiek op zoek gaat en daar middels behandeling en oefeningen mee aan de slag gaat. Als ouders doe je met je kind oefeningen, dat kost tijd. Maar resultaat is snel zichtbaar en dat maakt het de inzet zeker waard. Inmiddels hebben wij al aardig wat ouders het e-mailadres van onze BSM therapeut gegeven en gelukkig alleen maar positieve berichten terug gekregen.”

Tip een bekende

Tip een bekende