Uitrijpingsproblematiek

Heel lang geleden (ruim 30 jaar) waren onze twee zoons in therapie bij mevrouw de Jong, dat was toen in Zeeland. Ik las dat mevrouw de Jong in 2017 haar 40 jarig jubileum heeft gevierd. En die Koninklijke Onderscheiding, ze heeft hem zeker verdiend!

Wat fijn om te zien dat haar methode zo mooi ontwikkeld is. Wij hadden veel zorgen over onze twee jongens maar ik kan me de gesprekken met haar nog goed herinneren. De ene zoon zou het ver brengen en de andere zoon wist zij niet zeker. Wij hoopten dat dan maar. Ik dacht: “als ze maar gelukkige mensen worden, dan is het goed”. Voorlopig gingen ze naar het speciaal onderwijs en we oefenden en namen alle adviezen ter harte.

Nu zijn het volwassen mannen en hoe is het gegaan? De één heeft HBO opleiding afgerond en is nu eigenaar van drie restaurants. De ander heeft een lunchroom/ijswinkel en het gaat ook met hem heel goed. Wij zijn zo trots op ze! En gelukkige mensen zijn het ook geworden. Prachtig, mevrouw de Jong………..GEWELDIG! Nogmaals onze dank!!

Tip een bekende

Tip een bekende