Kennis van de BSM therapeut

Wij waren en zijn onder de indruk van de hoeveelheid kennis van onze therapeute maar zeker ook van de hoeveelheid geduld die zij heeft. Zelfs als onze zoon niet meewerkt.

Het woord GEDULD klopt in onze ogen eigenlijk niet. Het is meer dan dat. Geduld hebben, houdt in dat je jezelf kunt beheersen op het moment dat je getriggerd wordt.

Ze raakt niet getriggerd door het ‘uitdagende gedrag’ van onze zoon.Heeft er totaal geen last van. Ze begrijpt en doorziet wat er echt aan de hand is met hem en daardoor kan ze boven de situatie, zoals die op momenten is, gaan staan. Juist omdat ze hem – zijn lichamelijke probleem – doorziet, kan ze hem naar een hoger niveau krijgen. Door haar leren wij onze zoon veel beter te begrijpen, te aanvaarden zoals hij is en hem te helpen.

Het verschil te zien in zijn gedrag van toen en nu is een bijzondere ervaring.  Zijn gedrag kwam voort uit hoe hij zich van binnen voelde. Hij gaat nu zelf ook het verschil voelen en kan laten zien wie hij werkelijk is! Voor hem en voor ons gaat een wereld open!

Tip een bekende

Tip een bekende