Wie zijn wij

Onze methode heet voluit Brain Stimulating Method-De Jong®.

BSM-De Jong® kent een stichting die de opleiding en de nascholingen verzorgt, IBSM.

BSM-De Jong® kent ook een beroepsvereniging, BBT.

Informatie van zowel de stichting als de vereniging is te vinden op deze website.

Leden van de beroepsvereniging zijn Post-HBO of W.O. geschoold. Zij hebben allen een eigen expertise en ervaring. Vraagt u hiernaar als u contact opneemt.

Op deze website treft u alleen de NAW en contactgegevens aan van BSM therapeuten die op dit moment cliënten kunnen ontvangen. Deze therapeuten voldoen aan de laatste eisen. Onze vereniging heeft echter meer leden. Leden die in geval van ziekte of persoonlijke omstandigheden tijdelijk geen cliënten kunnen aannemen vermelden wij hier niet. Uiteraard houden wij onze gegevens up to date.

Daarnaast ziet u dat niet alle leden licentiehoudend zijn. In dat geval is betreffend lid hieraan nog aan het werk of is er een andere reden. Als u vragen heeft of een BSM-De Jong® therapeut in uw omgeving actueel bijgeschoold is of lid van onze vakgroep dan kunt u een e-mail sturen aan voorzitter@bsmdejongtherapeuten.com.

Als BBT kunnen wij niet garant staan voor therapeuten die werkzaam zijn als BSM-De Jong® therapeut en niet vernoemd worden op deze website of in ons ledenbestand staan. Anno 2022 moet een praktiserend therapeut aan de nodige hoge eisen voldoen. Naast een VOG moet een therapeut u kunnen aantonen dat zij beschikt over een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, WKKGZ, inschrijving KvK, Medische Basiskennis diploma volgens de Plato normen, AGB code en up to date bijgeschoold is op scholingsgebied van haar diploma.

Twijfelt u of u de juiste therapeut heeft gevonden? Stuur ons een bericht via de contactpagina.

Tip een bekende

Tip een bekende