Opleiding

De geaccrediteerde vakopleiding tot het beroep BSM-De Jong® therapeut wordt verzorgd door IBSM, ons eigen opleidingsinstituut. De modules worden in blokken van 2 lesdagen gegeven. Extra modules worden binnen de komende opleiding verwacht.

In de opleiding komen zowel theorie- als praktijklesdagen voor.

Middels kleiner groepen kunnen we persoonlijk begeleiden en vormt therapeutische ontwikkeling en veel praktische kennis de basis van deze deeltijd opleiding.

De opleiding kent docenten en gastdocenten welke elk ruime praktijkervaring hebben en zelf nog praktijk houdend zijn. Hiermee garanderen wij actuele kennisoverdracht.

Studenten worden nadat zij de eerste lesblokken hebben gevolgd in de gelegenheid gesteld de reguliere IBSM Webinars en Vakinhoudelijke scholingen te volgen zodat zij naast gediplomeerd ook als licentie houdend Brain Stimulating Method therapeut van de opleiding kunnen komen.
Tevens kunnen zij BBT studentenlid worden.

Werken met de BSM Visie is een verrijking van je leven. Onze ervaring is dat onze Visie uniek is en BSM uiteindelijk je leefwijze wordt.

 

Eenmaal bekend met het feit dat:

Problemen en onvolkomenheden op het gebied van (persoonlijke maar ook mentale) ontwikkeling, uitrijping, gezondheid en leervermogen een achtergrond hebben.

En:

Deze achtergrond een oorzaak heeft in het eerdere leven (voorgeslacht, tekorten en stress in de baarmoeder, een medische geboorte in de breedste zin des woords, onvolledige ontwikkeling tot de volwassen leeftijd etc.).

Maakt dat je bereid bent te gaan leren hoe we deze zaken breed kunnen ondersteunen om tot verdere ontwikkeling en uitrijping te kunnen komen. Hiermee help en ondersteun je je medemens tot een sterker en bewuster individu en hiermee zijn of haar kansen in het leven te vergroten.

 

Via voorzitter@ibsm.nl is vrijblijvend informatie op te vragen over de opleiding. Aanmelden kan via info@IBSM.nl.

 

Tip een bekende

Tip een bekende