Gezondheidsklachten

Mijn gezondheid was broos en de artsen maakten zich zorgen. Al decennia tobde ik met allerlei klachten en de laatste periode hoorde daar ook een tweetal ziekenhuisopnames bij. De lijst medicijnen werd steeds langer en het aantal bijwerkingen ook. op den duur lag ik alleen nog maar op bed of op de bank.

Via onze buurvrouw hoorde ik van BSM-De Jong en haar therapeut heb ik een e-mail gestuurd. De therapeut kwam thuis langs en luisterde mijn verhaal aan. Ze observeerde me en luisterde.

Haar voorstel was een aantal oefeningen in te zetten, in te zetten op leefstijl en ondersteunende suppletie. Echter moest de arts hiervan op de hoogte worden gebracht. Dat heb ik gedaan. Ik had me voorgenomen haar adviezen nauwgezet op te volgen, een andere keuze had ik niet.

Het heeft mij goed gedaan. De oefeningen waren goed te doen en werden steeds bijgesteld. Ik ben sindsdien veel mobieler, Een groot deel van mijn klachten ben ik kwijt geraakt en ik slaap beter. Momenteel kan ik weer fietsen en wandelen. Ook kon medicatie worden afgebouwd onder begeleiding van de arts. Ik heb er zeer zeker geen spijt van en zou dit iedereen willen aanraden.

Tip een bekende

Tip een bekende