Lilian Lecluijze

Graag stellen wij Lilian Lecluijze aan u voor. Lilian is als studentenlid verbonden aan de Beroepsvereniging van BSM-De Jong® Therapeuten (BBT) en heeft haar Certificaat Theorie I behaald in het voorjaar van 2022.

Als tweedejaars student binnen de IBSM opleiding tot BSM-De Jong® Therapeut geeft ze aan gefascineerd te zijn door de ontwikkeling van het menselijk lichaam en hoe deze ontwikkeling onder invloed van factoren negatief beïnvloed kan worden zo ook door de uitgebreide mogelijkheden waarmee je deze ontwikkeling kunt behandelen tot verbetering en zelfs volledig herstel kan ontstaan.

Als Kinderverpleegkundige deed zij haar ervaringen zowel intramuraal als extramuraal op binnen Nederland en in de Arabische Emiraten.

Zij volgde opleidingen als de HBO-V, Kinderaantekening, Orthopedagogiek en voldoet aan de BIG registratie normen.

Op dit moment verzorgt, verpleegt en begeleidt ze kinderen en jong volwassenen die 24/7 zorg en begeleiding nodig hebben. Dit doet ze als ZZP-er bij ouders aan huis, op school of kinderdagverblijf maar met name ook op haar hobby boerderij.

Door deze werkzaamheden kwam zij al in 2002 in contact met Brain Stimulating Method en de Geïntegreerde Technieken. Zij ervaarde en zag de mogelijkheden die de Methode in zich heeft en de positieve ontwikkeling die haar cliënten lieten en laten zien.

Met al een flinke rugzak aan basiskennis, en hopelijk in het voorjaar van 2024 het Brain Stimulating Method diploma op zak is haar doel om in 2024 naast haar huidige werkzaamheden een eigen Brain Stimulating Method Praktijk op te starten.

Binnen de opleiding zien we een gemotiveerd en gedreven toekomstige collega die de praktische kant van ons vakgebied nauwkeurig en oplettend uitvoert binnen de lesdagen. Haar jarenlange opbouw in ervaring en kennis maken haar toekomstplan compleet.

Een mooi mens met het hart op de juiste plaats met speciale aandacht voor de mens die dat nodig heeft. We zien haar ontwikkelen tot een toekomstige collega met ruime vakinhoudelijke kennis en vooral motivatie.

Tip een bekende

Tip een bekende