Lilian Lecluijze

Graag stellen wij Lilian Lecluijze aan u voor. Lilian is als lid verbonden aan de Beroepsvereniging van BSM-De Jong® Therapeuten (BBT) en heeft haar diploma behaald in april 2024.

Als student binnen de IBSM opleiding tot BSM-De Jong® Therapeut gaf ze al aan gefascineerd te zijn door de ontwikkeling van het menselijk lichaam en hoe deze ontwikkeling onder invloed van factoren negatief beïnvloed kan worden zo ook door de uitgebreide mogelijkheden waarmee je deze ontwikkeling kunt behandelen tot verbetering en zelfs volledig herstel kan ontstaan. De grootste eye-opener binnen de opleiding was voor haar toch wel de embryonale rotaties en hoe die een leven lang van belang én behandelbaar zijn.

Als Kinderverpleegkundige deed zij haar ervaringen zowel intramuraal als extramuraal op binnen Nederland en in de Arabische Emiraten.

Zij volgde opleidingen als de HBO-V, Kinderaantekening, Orthopedagogiek en voldoet aan de BIG registratie normen.

Op dit moment verzorgt, verpleegt en begeleidt ze kinderen en jong volwassenen die 24/7 zorg en begeleiding nodig hebben. Dit doet ze als ZZP-er bij ouders aan huis, op school of kinderdagverblijf maar met name ook op haar hobby boerderij.

Door deze werkzaamheden kwam zij al in 2002 in contact met Brain Stimulating Method en de Geïntegreerde Technieken. Zij ervaarde en zag de mogelijkheden die de Methode in zich heeft en de positieve ontwikkeling die haar cliënten lieten en laten zien.

Met al een flinke rugzak aan kennis en BSM ervaring via haar ‘Bijzondere zorg voor bijzondere kinderen’ is haar doel om in de zomer van 2024 naast haar huidige werkzaamheden een eigen Brain Stimulating Method Praktijk op te starten in haar woon- en zorgboerderij.

Binnen de opleiding zagen we een gemotiveerde en gedreven toekomstige collega die de praktische kant van ons vakgebied nauwkeurig en oplettend uitvoerde binnen de lesdagen. Haar jarenlange opbouw in ervaring en kennis maken haar toekomstplan compleet.

Een mooi mens met het hart op de juiste plaats met speciale aandacht voor de mens die dat nodig heeft. We zagen haar ontwikkelen tot een collega met ruime vakinhoudelijke kennis en vooral motivatie.

Tip een bekende

Tip een bekende