Elize Boeter

“BESMET”

Via familie kwam ik in 2009 in aanraking met BSM-De Jong.

Met onze dochter die na de geboorte ziek geworden is hebben wij deze methode gevolgd. Verbaasd over de resultaten ben ik mij er verder in gaan verdiepen. Er startte een nieuwe opleiding en daar ben ik met veel enthousiasme aan begonnen.

Wat heb ik veel geleerd over ons prachtige brein en lichaam. Hoe vernuftig zit ons lichaam in elkaar en werkt alles samen. Puzzelstukjes vielen in elkaar. Eenmaal “besmet” ga je anders kijken naar de mensen om je heen en ga je ook zuiniger met je lichaam om.

In de huisartsenpraktijk waar ik ook werkzaam ben, hoorde ik vaak verhalen van ouders. ‘we moeten het er maar mee doen’. Mijn kind komt niet mee op school, is vaak ziek, loopt achter in ontwikkeling. Volwassenen zelf die niet verder komen in de reguliere zorg met klachten die niet duidelijk of erg genoeg zijn.
Jammer dat ik niet zeggen kan: “met BSM-De Jong kun je zoveel bereiken”!

Om dit soort redenen ben ik mijn praktijk aan huis gestart, midden in een mooie en rustige natuurlijke omgeving.

Ik sta met passie klaar voor kinderen en volwassen. De puzzel maken is zo mooi om te doen. De neurologische beweeg oefeningen en massages worden met zorg uitgezocht, passend bij de individuele klacht en cliënt. Maatwerk dus.
En dan is het kijken en wachten op resultaten, waarvan we de eerste vaak al binnen korte tijd zien.

Elke keer weer sta ik verbaasd wat brein en lichaam met elkaar doen.

Tip een bekende

Tip een bekende