Hanna Baer

Na haar emigratie wist Hanna een goed lopende praktijk op te zetten in Montreal. Ze bleef altijd contact houden met Janny de Jong®, grondlegster van onze methode en bezocht haar enkele keren per jaar om te studeren. In die tijd vertaalde ze de lesstof en het intakeformulier in het Engels.

Sinds 2018 woont Hanna met haar gezin in Israël. Ze werkt met kinderen in de kliniek in Jerusalem. Daarnaast werkt ze digitaal met kinderen in Israël maar ook uit tal van verschillende landen (Engeland, Amerika, Canada, België etc) via haar bedrijf ‘Neuro-Fun, Whole-Child Therapy’.

Hanna haar aanpak is stimulerend, enthousiasmerend en motiverend. Ze weet het juiste uit het kind te halen en onderhoud hiervoor actief contact met ouders en de school van haar cliënten.

Over haar visie en aanpak weet ze via verschillende invalshoeken filmpjes te maken die gedeeld worden op diverse social media.

In haar aanpak neemt ze de hele cliënt mee en indien nodig ook ouders en broertjes/zusjes. Ontwikkeling, Uitrijping, Geboorteproblematiek, Immuunsysteem, Voeding, Opvoeding, Begeleiding, Huiswerk: het hele pakket. Ze weet door haar persoonlijke aanpak prachtige en bijzondere resultaten te behalen.

In 2019 breidde zij het contact binnen de Beroepsvereniging in Nederland uit en was zij, naast Janny de Jong-Koutstaal (grondlegster van onze methode) één van de drie sprekers tijdens een live webinar over het onderwerp ‘Stres en de gevolgen hiervan voor het menselijk lichaam’.

In 2020 kwam zij via een cliënt in contact met de Israëlische Onderwijsinspectie. Deze gaf haar duidelijk aan: ga op school het onderwijzend personeel uitleg geven hoe deze met jouw cliënten om moeten en kunnen gaan bij leer-, gedrag en ontwikkelingsproblemen. Deze uitspraak maakte dat Hanna toegang kreeg in scholen, zowel digitaal als live, en haar werkgebied zich steeds meer uitbreidt.

In 2021 zal Neuro-Fun zich verder gaan specialiseren in het bijscholen van onderwijs assistenten zodat zij een breder platvorm krijgen in het begeleiden van kinderen met leer-, gedrag en ontwikkelingsproblemen.

Hanna spreekt Nederlands, Engels, Hebreeuws, Frans en Duits. Zij weet aan de weg te timmeren, is toegankelijk en open, weet haar kennis up to date te houden door te blijven studeren en de visie van BSM-De Jong® breed te vertalen. Door haar lidmaatschap bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor BSM-De Jong® therapeuten (BBT) blijft zij actueel op de hoogte van ontwikkelingen en scholingen. Zij verzorgt zelf op verzoek online bijeenkomsten voor leden en volgt intervisie daar waar mogelijk digitaal.

Tip een bekende

Tip een bekende