Katinka Boschitsch

Katinka volgde de opleiding tot Brain Stimulating Method-De Jong® Therapeut niet met het doel een eigen praktijk te gaan opstarten, maar om haar algemene kennis te verbreden en haar eigen ontwikkeling en die van haar kinderen beter te kunnen gaan begrijpen.

Ze is met de opleiding gestart nadat ze met haar oudste zoon ‘vastliep’ en de grondlegster van BSM-De Jong® haar de antwoorden en tools gaf waar ze zo naar op zoek was.

Sinds haar diplomering in 2018 gebruikt ze haar kennis binnen gezins- en familiekring en is ze op momenten dat dit lukt creatief en vindingrijk achter de schermen van BBT en IBSM.

Katinka is één van de leden die haar kennis bijhoudt en zich blijft verdiepen in het menselijk lichaam middels zelfstudie en waardevol als collega ‘achter de schermen’ met haar positieve instelling en nuchtere kijk zonder eigen praktijkvoering.

Haar enthousiasme, perfectionisme en computervaardigheden worden zeer gewaardeerd binnen onze vakgroep en de manier waarop zij dit kan doen is voor haar laagdrempelig en binnen haar mogelijkheden.

Inmiddels is de Visie van Brain Stimulating Method-de Jong® ‘a way of live’ geworden voor haar.

En dat herkennen we als geen ander binnen de vakgroep!

Tip een bekende

Tip een bekende