Zeldzame ouderdomssuiker bij tiener rukt op

Aan de ene kant een bericht om van te schrikken maar aan de andere kant een bericht -voor wie meer weet van de lichamelijke fysiologie- waar je op kon wachten.

We kunnen niet ‘ongestraft’ doorgaan met de manier waarop veel kinderen in gezinnen moeten leven. We weten; veel ouders staan onder grote druk. In de korte tijd dat zij thuis zijn, moet er gezond voedsel op tafel komen. Er is heel veel verkrijgbaar in supermarkten. Keuze te over en via de reclames beïnvloeden de kinderen in veel gezinnen wat er op tafel gaat komen. Kinderen willen graag bepaalde dingen eten en het is de kortste weg om toe te geven, na een lange en vaak zware werkdag…

Daarbij is het ook nog eens zo dat de informatie die op etiketten vermeld staat, m.b.t. gezonde of ongezonde voeding, niet altijd kloppend is en niet iedereen heeft voldoende kennis en inzichten om de gegeven informatie goed te kunnen beoodelen of er doorheen te kunnen prikken.

Echter, de omslag die noodzakelijk is voor de gezondheid van onze kinderen, is ook een omslag voor de gezondheid en het energieniveau van de ouders.

Heb je een kind dat wel begeleiding zou kunnen gebruiken richting een krachtig en gezond functionerend lichaam? Wij staan voor hem/haar klaar en met onze hulp aan dit kind hopen we een heel gezin te helpen!

https://www.gelderlander.nl/gezond/zeldzame-ouderdomssuiker-bij-tieners-rukt-op-diabetes-type-2-een-ziekte-die-ons-leven-beheerst~ae9e7bfa/

Tip een bekende

Tip een bekende