Stofwisseling & Voedingspatroon

Voor het eerst is er wetenschappelijk bewijs dat een gepersonaliseerd voedingspatroon, gebaseerd op iemands stofwisselingsprofiel, tot een betere gezondheid leidt. Dit is een belangrijke stap richting effectievere voedingsinterventies die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en voorkomen van chronische ziekten.

Enkele van onze therapeutes werken al langere tijd met deze inzichten. Middels het begrip van het functioneren van het lichaam van de cliënt en de mogelijkheid tot het testen van de juiste voeding voor dat moment, kunnen zij bijzondere resultaten bereiken in verbetering van de werking van het verteringsstysteem en/of het bij verhelpen van klachten van diverse aard.

De huidige Therapeutes in opleiding krijgen deze mogelijkheden ook aangeleerd in hun opleiding door IBSM. Leden van onze vakgroep kunnen zich inschrijven voor (deze) lesdagen.

BSM staat sinds het begin bekend om haar op de persoon samengestelde oefenschema’s. We werken al langer met gepersonaliseerde supplementadviezen. Gepersonaliseerd werken is binnen onze vakgroep een onderwerp dat we steeds verder uitwerken. Zo kennen wij nu, naast het gepersonaliseerd voedingspatroon, ook het BSM Gepersonaliseerd Vitaliteitsbeleid. We zien er bijzondere resultaten mee!

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1550413122005393

Gepersonaliseerde voeding op basis van stofwisseling beter voor de gezondheid

Tip een bekende

Tip een bekende