Nieuwe therapeuten Brain Stimulating Method

Het is alweer ruim een maand geleden dat we onze studentes konden vertellen dat ze zich Brain Stimulating Method Therapeutes mochten gaan noemen en dat ze, indien ze voldoen aan de voorwaarden tot het openen van een praktijk, aan het werk konden gaan.

Sinds de diplomering van 12 april jl, zien we veel activiteit vanuit deze groep enthousiaste, nieuwe therapeutes. De eerste hulpvragen zijn al bij hen binnen. Een van hen heeft al op een plaatselijke beurs gestaan en leuke contacten gelegd.

Eenieder heeft haar eigen beeld van de te behandelen cliënten; alleen kinderen, bijzondere kinderen, alle leeftijden, in combinatie met een reeds bestaande praktijk. Wij geloven in hen. Ze zijn gedegen opgeleid en voorbereid op hun praktijkwerkzaamheden.

Wij, als docententeam en bestuur, maken ons intussen op voor de volgende groep Brain Stimulating Method therapeutes in opleiding.

Deze groep gaat van start in september. Ben je geïnteresseerd en zou je willen aansluiten of overweeg je of dit mogelijk voor jou een volgende stap in je carrière zou kunnen zijn? Vraag vrijblijvend informatie aan.

We staan je graag te woord via voorzitter@ibsm.nl

Tip een bekende

Tip een bekende