Kunnen we even bellen? (met Gouden Tip)

‘Kunnen we even bellen?’ lees ik aan het eind van mijn werkdag in de app. Ik besluit eerst naar huis te rijden en deze cliënt daar te bellen.
Al na het overgaan van de eerste toon wordt er opgenomen met een helder ‘Hoi, mag ik even wat kwijt?’

‘Ik ben super blij dat ik bij jou langs ben geweest. Ik voel me meer en meer mezelf, sterker, minder negatieve gedachten. Het loopt soepeler, ik slaap beter, ik slaap zelfs nachten door zonder naar het toilet te moeten. Ik was mezelf kwijt maar ben er weer. Dacht dat het de leeftijd was maar nee, ik heb weer zin in m’n werk en in m’n eten, in m’n dagen en m’n hobby. Wat een verschil. Zoveel fijner, en daar wilde ik je even voor bedanken’.

Wat een mooi mens, denk ik. Zo puur en open. Ik hoor een krachtige stem, de heesheid is weg, de ademhaling is zoveel beter.

Het is een voorrecht om mijn werk te kunnen en mogen doen. Het heeft tijd en energie gekost, maar het heeft me ruime kennis en inzichten gegeven. Een telefoontje als dit doet me goed. Weer een cliënt geholpen.

Ik besef meer en meer dat ik niet alleen die ene cliënt help, maar met hem ook zijn omgeving.

Mijn Gouden Tip:

Schrijf jezelf in voor de deeltijdopleiding tot Brain Stimulating Method Therapeut. Daarmee verrijk je het leven van anderen én jezelf.

Tip een bekende

Tip een bekende