Het volgen van onze opleiding met als doel

Binnen je eigen werkveld anders leren kijken naar het functioneren van hen waar je dagelijks mee omgaat.

In elke IBSM opleidingsgroep bevinden zich studenten die onze opleiding niet volgen met het doel een eigen praktijk te gaan openen en zelfstandig aan het werk te gaan met de door ons gedoceerde stof. We zien in elke groep studenten met een achtergrond in bijvoorbeeld Jeugdzorg, kinderopvang of leerkrachten met extra interesse voor kinderen die het heel moeilijk hebben op school en die met de aangeboden RT niet verder komen.

Met het leren kijken door middels Brain Stimulating Method ontwikkelde ogen, zien we veel meer dan zonder deze kennis.

Het anders kijken, leidt tot meer begrip voor de problemen en -we horen dit letterlijk terug van de studentes- dit leidt weer tot een heel andere manier van omgaan met hen die met specifieke problemen kampen. Het zich begrepen voelen van de ander, is al een heel belangrijk deel van afnemen van stress met als gevolg al een mogelijk verbeterd functioneren.

Daarnaast leidt het beter begrijpen van degenen waar je dagelijks mee omgaat tot meer rust in jezelf. Het kijken naar en begrijpen van .. gaat zich steeds verder ontwikkelen. Er is een basis gelegd waarop de ontwikkeling van inzichten steeds meer uitbreidt. Er ontstaat een heel boeiend deel persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vraag vrijblijvend om meer informatie via voorzitter@ibsm.nl

Tip een bekende

Tip een bekende