Embryo-biologie / Embryologie

Met 4 dozen nog goed bruikbare spullen op een steekwagen loop ik de second hand binnen, het geeft altijd een fijn gevoel weer eens lekker opgeruimd te hebben thuis.

Alles ingeleverd loop ik nog even langs de boeken die keurig op onderwerp gesorteerd staan. Mijn ogen vallen op een mooi boek waarin de embryologie in al haar pracht en praal met teksten en prachtige foto’s wordt beschreven. Vanaf de conceptie wordt aan de hand van de kiembladen krachtig weergegeven hoe de embryonale ontwikkeling verloopt.

Niet zo heel ver er vandaan een boek over de ontwikkeling van het babybrein, onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken. Van dit soort onverwachte vondsten wordt ik als BSM-De Jong® therapeut erg blij. De keuze om Brain Stimulating Method therapeut te worden heeft mijn leven verrijkt en mijn eigen ontwikkeling een boost gegeven.

Tip een bekende

Tip een bekende