Dans verbetert sociale vaardigheden van mensen met autisme

Dit is de titel van een stukje in de nieuwsbrief van een van de bladen voor natuurgeneeswijzen. Met de kennis die meer een meer wordt opgebouwd rondom het functioneren van ons brein, is dit een heel mooie manier om impact te hebben op het functioneren van deze mensen. Dit kan spelenderwijs in huiselijke situatie – met bijvoorbeeld broertjes en/of zusjes – worden opgepakt.

In de hersenstam bevinden zich (cel)kerngroepen die bij het sociaal functioneren een grote rol spelen. Door te dansen, heb je impact op de ontwikkeling en samenwerking van deze kerngroepen. Daarnaast zijn er nog veel meer manieren om deze kerngroepen in hun functioneren te versterken.

Als BSM-De Jong® therapeutes zijn wij opgeleid om de voorwaarden, waaronder deze kerngroepen zich kunnen gaan ontwikkelen, te beïnvloeden. Door middel van onze Methode kunnen wij een grote bijdrage leveren aan het beter functioneren van hen die kampen met ASS.

Bent je na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd, neem dan contact op met een van onze therapeutes. Je vindt onze therapeutes via brainstimulatingmethod.nl Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen bij specifieke vragen. Op die manier wordt je gericht verder geholpen.

Tip een bekende

Tip een bekende