Zou jij ook BSM therapeute willen worden?

Afgestudeerd in 2002 en direct met mijn praktijk begonnen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het bracht en brengt me veel. Veel mooie mensen ontmoet en mogen begeleiden. Mensen van alle leeftijden zien opbloeien. Elke dag genieten van vooruitgangen en tussentijds blijven studeren om ook de moeilijkste hulpvragen aan te kunnen….

Wat zie ik als ik terugkijk?

Onder invloed van onze manier van leven zijn er meer en meer problemen die veel inzet vragen van zowel hulpvrager als therapeute. Ik voorzie – en deze gedachte wordt de laatste tijd gevoed door alles wat we nu zien gebeuren om ons heen – dat er voor ons in de toekomst veel meer werk zal komen dan we nu al hebben.

We hebben versterking nodig binnen onze beroepsgroep. Zou je ook BSM-De Jong® therapeute willen worden?  Je willen aansluiten bij onze vakgroep? We zoeken jou en als je de uitdaging wilt aangaan, stuur dan een vrijblijvende mail naar voorzitter@ibsm.nl

Tip een bekende

Tip een bekende